Velkommen til Trekantområdets nye iværksættermiljø

Virksomheder hos The Platform

Herunder kan du se hvilke virksomheder du finder hos os.

Vi er et marketingsbureau, der har specialiseret os i online marketing i form af SEO, Facebook, LinkedIn, hjemmesider og webshops.

Du finder BEST OF Online.dk i kontor A9 og A10.

LokalNyt er din nye lokale e-avis, der samler alt, hvad der rører sig i din by.

Hos LokalVækst er det vores overbevisning, at hvis man som virksomhed vil vækste, er man nødt til at have et godt netværk og skabe positiv omtale. Og det er det, vi kan tilbyde.

Du finder LokalNyt og Lokalvækst i kontor A9 og A10.

Vi tilbyder online backup og lagerplads for enkeltpersoner, familier, erhverv og organisationer.

Du finder Onlime i kontor A7.

Brobygning Middelfart er et samarbejde mellem flere erhvervsforeninger, som sammen har til formål at udvikle og styrke attraktivteten i Middelfart Kommune.

Du finder Brobygning Middelfart i kontor A2.

C.C. Clean tilbyder både erhvervsrengøring, slutrengøring, vinduespolering og øvrige service-opgaver.

Du finder C.C. Clean i kontor B18.

Hos Lengua-Global er vi specialister i at levere sprogydelserne – hurtigt. Det har stor betydning for vores kunder og kursister.

Du finder Lengua-Global i kontor B26.

Middelfart Erhvervscenter tilbyder sparring og vejledning til iværksættere samt etablerede virksomheder. Du kan også få råd og vejledning fra vores store netværk af rådgivere og konsulenter.

Du finder Middelfart Erhvervscenter i kontor A8.

Pisiffik A/S er en privatejet forretningskæde indenfor handel i Grønland.

Du finder Pisiffik i kontor A17.

Hos VisitMiddelfart finder du et oplevelsesmekka af ferieoplevelser indenfor historie, vandsport, sejlture, hvalsafari, bridgewalking, naturoplevelser, dykning, og uimodståelige overnatningstilbud samt mange andre af de udendørs aktiviteter, som tilbydes i området omkring Lillebælt. Middelfart er en del af Naturpark Lillebælt.

Du finder VisitMiddelfart i kontor A3.

Opnå konkurrencefordele med professionel markedsføring og branding. Få flere kunder og værdifulde relationer med målrettet kommunikation.

Du finder Wise Marketing i kontor A12.

Måling af holdbarhed af kød og fisk. AmiNIC udvikler en nanoteknologisk sensor, der hurtigt og nemt kan bestemme holdbarhed af kød og fisk.

Du finder AmiNIC i kontor B20.

Udsættes dine medarbejdere for tunge, ensidige og gentagne arbejdsopgaver? Et exoskelet kan hjælpe med at løse disse problemer. Exoskelet kan overtage noget af det tunge arbejde og reducerer belastninger på kroppen.

Du finder Exoskeletter i kontor B17.

Enuda is the only Ignition Integrator that focuses solely on the Ignition platform to build SCADA, MES, and IIoT solutions.

Du finder Enuda AB i kontor A14.

Middelfart Handel
Vi støtter op omkring udvikling af Middelfarts by, eventplanlægning, gavekort, og online markedsføring – så støt op om de mange arrangementer især vores populære Open By Nights.

Du finder Middelfart Handel i kontor A4.

Du finder Trolle Advokatfirma, BDO Revision og Nordfyns Bank i kontor B16.

Nice New Solutions ApS og Online IT Support
Nice New Solutions ApS
Nice New Solutions er en konsulentvirksomhed som løser dine problemer anderledes end andre.

Online IT Support
Online IT Support er et firma som blev stiftet i 2020 og ejet af Nikolaj Nørup Sostack.

Nikolaj har 20 års erfaring i online IT support, og har været i berøring med de fleste IT systemer.

Du finder Nice New Solutions ApS og Online IT Support i kontor B21.

NEM is an ambitious network for international organizations with a shared interest in exploring and facilitating modularization. Our members hold a total of more than 2000 man-years of modularization experience, which currently comprises the greatest pool of competence globally.

Du finder NEM i kontor A16.

Personpilot™ er en digital platform, der styrker empatien på arbejdspladser, hvilket er afgørende for, at vi som mennesker kan være os selv, engagerede og performe bæredygtigt.

Du finder Personpilot i kontor B28.

Læs mere på www.personpilot.dk

Lundsby Renewable Solutinons udvikler, bygger og driver Biogas anlæg, så vores kunder omsætter biomasse til grøn CO²-neutral energi. Vi bidrager til, at flere kan leve grønnere på vores blå planet.

Læs mere på www.lundsby.dk

Som tilbudskonsulent hjælper Lindner Mikkelsen virksomheder, store som små, der byder ind på offentlige udbud. Jeg er specialist i planlægning og produktion af den skriftlige del af et tilbud, og jeg tilbyder sparring ifm. optimering af den interne tilbudsproces herunder CV’er og referencer.

Du finder Lindner Mikkelsen i kontor B24.

Læs mere på www.lindnermikkelsen.dk