Vellykket åbningsreception

Trekantområdets nye iværksættermiljø – The Platform – er officielt åbnet for vores mange iværksættere. Og det fejrede vi fredag den 3. marts til vores åbningsreception fra kl. 11-15.

Vores første lejere er allerede flyttet ind, og udlejningen af både kontorer, kontorpladser og flyverpladser er i fuld gang. Der er kun få ledige kontorer og pladser tilbage. Du kan se de ledige pladser her, og du kan også kontakte os, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for at leje en plads eller et kontor.

Der var stor interesse for vores nye iværksætterhus, da vi inviterede interessede indenfor til vores åbningsreception i fredags den 3. marts. Dagen bød på taler af direktør Tonny Vinding Møller, grundlægger af Nature Planet, som er en del af vores mentor board, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen samt entreprenør Vagn Orry Knudsen. Arrangementet var også centreret omkring musikalsk underholdning af Playtime Duo samt Jacob Haugaard.

Følg gerne med på vores Facebookside og LinkedIn-side, hvor vi løbende holder jer opdateret på nyheder fra Trekantområdets nye kontor- og iværksættermiljø.

Du kan også se billeder fra vores nye iværksættermiljø her: