Udlejningen er startet – find dit nye kontor her

Byggeriet af hele Trekantområdets nye iværksættermiljø – The Platform – er snart i mål. Kontorerne er næsten indflytningsklare, og vi glæder os til at byde en masse innovative iværksættere velkommen i vores nye hus.

Der er ikke lang tid til, at de første lejere kan flytte ind, og udlejningen af både kontorer, flyverpladser, kontorpladser og værksteder er i fuld gang. Vores møbler lander 1. februar, og indflytningen starter allerede fra den 15. februar.

Vi har allerede udlejet en del kontorer og flyverpladser, men der er dog stadig få ledige pladser tilbage. Du kan se de ledige pladser her, og du kan også kontakte os, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for at leje en plads eller et kontor.

Du er også velkommen til at kigge forbi til vores åbningsreception den 3. marts fra kl. 11-15, hvor vi fejrer vores nye iværksætterhus.

Husk også at følge med her på hjemmesiden samt vores Facebookside og LinkedIn-side, hvor vi løbende holder jer opdateret på Trekantområdets nye kontor- og iværksættermiljø.