Plads til værdifuld sparring efter ferien

De fleste af vores lejere er kommet tilbage fra ferie, og det er skønt med liv i vores iværksætterhus. I den forbindelse starter vi også op med flere af vores faste tiltag såsom fælles morgenmad og fredagsbar.  

I og med vi er et nyt iværksætterhus med større og mindre virksomheder fra forskellige brancher, prioriterer vi at arrangere fælles arrangementer hos The Platform, hvor vores lejere kan lære hinanden bedre at kende. I vores kontorfællesskab finder man alt fra virksomheder, der er specialiseret i digital markedsføring til leasing af biler. Derudover holder lokale aktører såsom Middelfart Handel og Visit Middelfart også til i huset.

Til vores interne netværksmorgenmad og fredagsbar får vores lejere lejlighed til at lære sine naboer lidt bedre at kende, mens de til vores større faglige netværksarrangementer vil møde andre iværksættere og virksomheder.

Vil du være en del af vores iværksættermiljø? Så har vi stadig ledige pladser i vores åbne kontormiljø. Det kan du læse mere om her. Kontakt os i dag på tlf. 40 17 18 77, hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Du finder desuden en liste over husets virksomheder her. Så du også kan få et kendskab til vores lejere.

Følg også gerne med på vores Facebookside og LinkedIn-side, hvor vi løbende opdaterer med nyheder og billeder fra Trekantområdets nye kontor- og iværksættermiljø.